تبلیغات
بیا تو عشق 2010 - 7 تکنیکی که غذای رستوران ها را خوشمزه می کند!!
بیا تو عشق 2010
اخبار روز -عکس های داغ - زناشویی- ترفند-پسورد نود 32-کسب درآمد اینترنتی

مرتبه
تاریخ : یکشنبه 23 خرداد 1395


این روزها دیگر فقط خانمها نیستند که غذا می‌پزند اما چه آقا، چه خانم، هر کسی دوست دارد راههایی را بداند و حین آشپزی به کار گیرد که سبب خوشمزه‌تر شدن دست‌پخت او شود. با هفت راه و روش یا به بیان دیگر فوت و فن خوشمزه کردن غذا در ادامه مطلب آشنا شوید.

1 - ساقه‌های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ‌های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می‌توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید یا کمی کلم پیچ خردشده به سوپ مورد علاقه‌تان اضافه کنید ... .


بقیه در ادامه مطلب

2 - در همبرگر، کوفته، سس اسپاگتی و ماکارونی یا لازانیا، نیمی از گوشت مصرفیتان را با پروتئین سویا جایگزین کنید. ابتدا پروتئین سویا را با مایعی تشکیل شده از سوس گوجه فرنگی و شیر مخلوط کنید که مزه بهتری پیدا کند و بعد آنرا با مابقی گوشتتان مخلوط کنید. مطمئن باشید هیچکس تفاوت آن را نخواهد فهمید.

3 - به جای شیرهای معمولی، یکبار هم شیر سویا را امتحان کنید. میوه یا آبمیوه مورد علاقه خود را به همراه کمی عسل یا شیره افرا برای شیرین‌تر کردن آن به شیرسویا اضافه کنید و خواهید دید که در کمتر از یک دقیقه نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و سالم خواهید داشت.

4 - لوبیا پخته را با کمی سس تورتیلا، مرغ، سبزیجات، سالسا و پنیر مخلوط کنید و غذایی فوق العاده خوشمزه خواهید داشت. برای خوشمزه‌تر کردن لوبیا چشم بلبلی هم می‌توانید موقع استفاده کمی سس سالسا تند به آن اضافه کنید.

5 - سبزیجات نرمی مثل برگ چغندر یا اسفناچ وقتی پژمرده‌تر باشند، خوشمزه‌تر می‌شوند. آن‌ها را با آب سرد خوب بشویید، بعد همه را در یک قابلمه بزرگ ریخته و 3 تا 5 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. بعد آب آن را کامل گرفته و خرد کنید. سپس به همراه سیر خردشده، پنیر پارمسان، زنجبیل تازه یا پیاز خرد شده سرخ کنید.

6 - برای بالا بردن سرعت و تسهیل استفاده می‌توانید از کنسرو حبوبات استفاده کنید. فقط کافی است آن را زیر آب سرد بگیرید و قبل از اضافه کردن به غذا آن را آبگیری کنید.

7 - سبزیجات تلخ‌تر مثل کلم پیچ یا سبزیجات خردل مزه قوی تری دارند. پس به جای دور ریختن این نوع سبزیجات، آن‌ها را 8 تا 12 دقیقه بپزید تا مزه دلپذیرتری پیدا کنند. برای آن‌ها می‌توانید از چاشنی ابلیمو، سیر، فلفل قرمز، یا سس گوجه فرنگی و سرکه استفاده کنید.




طبقه بندی: آموزش آشپزی، 
ارسال توسط آرش فرهمند
آرشیو مطالب
نظر سنجی
آیا با اقدام دولت در حذف یارانه خانوارهای پردرآمد موافق هستید؟



صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی

دستگاه صافكار جادویی

------------------------------------------------

سفید كننده پوست ایموشن


-----------------------------------------------

گیره كوچك كننده بینی

--------------------------------------------------

حجم دهنده لب

-------------------------------------------------

جاروبرقی فندکی خودرو



---------------------------
دستگاه تصفیه آب خانگی



--------------------------
ماساژور ویبره حرارتی


---------------------------

گردنبند شهرزاد

-----------------------------------------------

پکیج طلایی جزوات کنکور کارشناسی ارشد معماری سال 1395

-----------------------------------------------

آموزش جامع مبانی کامپیوتر

آموزش جامع مبانی کامپیوتر پویان

------------------------------------------------

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ